[User] Problem with Thai characters in REST BC

Mike Phillips m.phillips at prosperodigital.com
Tue Dec 19 18:14:47 GMT 2017


What OS are you using. We had trouble in Solaris 10 until we set the 
LANG=en_US.UTF-8 in the environment that
launched your ESB app.

On 12/19/2017 6:51 AM, Akshay13 via User wrote:
> Hello All,
>
> I am trying a simple REST BC project where request and response is exact
> same (Echo). While testing this project with I am facing the issue with
> encoding. In request XML I have Thai characters and ESB is not able to
> encode it properly which result in incomplete response message. Below is the
> example ,
>
> Request XML :
> <DRIVERINFO><DRIVER FIRST_NAME="วารินทร์" LAST_NAME="อาดคเดช"
> DRIVER_XID="3401900131031" DATE_OF_BIRTH="1076-11-16 08:00:00.0">
>           </DRIVER>
>        </DRIVERINFO>
> ===========================================================================
> Response XML :
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <DRIVERINFO>
>      <DRIVER DATE_OF_BIRTH="1076-11-16 08:00:00.0" DRIVER_XID="3401900131031"
> FIRST_NAME="วารินทร์" LAST_NAME="อาดคเดช">
> ===========================================================================
>
> I have also setup JVM parameter in OpenESB startup file as
> -Dfile.encoding=UTF-8 but still it doesn't resolve the problem.
>
> Did anyone face this issue ?
>
> Note: With English characters the project is working fine.
>
> Regards,
> Akshay
>
>
>
> --
> Sent from: http://openesb-community-forum.794670.n2.nabble.com/





More information about the User mailing list